væg stencil

Væg stencils

Lav dit eget tapet med vores væg stencils. PÅ en væg stencil går mønsteret igen og du kan derfor lave mønsteret igen og igen ved at overlappe det. Det kaldes også en rapport. Flytter du din stencil vil det øverste passe med det nederste på det du lige har stencileret på din væg, dit maleri eller hvor du laver det.

Lav dit eget tapet med stencils skabeloner til væg

Hvis du gerne vil lave dit eget tapet med vores væg stencils kan du enten male væggen en grundfarve og så stencilere ovenpå med en anden farve. Eller du kan lave din stencil i flere forskellige farver, det ser også godt ud. Har du f.eks en sort væg, kan du stencilere i sølv med lotus blomst stencil, eller en anden mønster stencil – måske en damask stencil.

Stencil med malerulle eller grydesvamp

Vil du have flere farver på dit hjemmelavede tapet, kan du ligger to forskellige farver akryl maling i en lille bakke til en lille skumrulle. Så dypper du rullen og maler hen over din wall stencil med den på kryds og tværs – på den måde kan du ikke forudsige eller styre resultatet. Det kan blive virkelig flot. Mulighederne er uendelige.

Du kan også tage en gryde svamp og klippe den op i mindre bidder. Så dupper du hen over med de forskellige farver med en halvtør svamp. Husk at duppe det meste af malingen af før du dupper, så det ikke smatter for dig.

Leg med stencils til væg

Leg med stencils er virkelig sjovt og det kan altså utroligt mange ting. Mulighederne er uendelige. Og i dag vil folk gerne have noget alle andre ikke har, så derfor har du, med dine wall stencils selv muligheden for at skabe dit eget unikke hjem. Der går ikke ret meget maling til når man stencilerer. Så det begøver ikke være dyrt. Derudover har vi billige stencils 🙂

Viser 1–21 af 35 resultater