, ,

Harlekin stencil 30×60 cm (tern 502,05 x 264,14 mm)

119,00 kr.

Varenummer (SKU): 30x60 - 502x264 Kategorier: , ,

Harlekin stencil

Med Harlekin stencils, kan du nemt overføre et fedt mønster til dine vægge, skilte, møbler eller andre steder. Disse stencils er især gode til at lave møbler og vægge med. Jeg bruger dem ofte. Du skal først male de tern du ser, for derefter at flytte den så du får malet alt det der er sort og blåt. De to farver er for at illustrere de to arbejdsgange for dig – nogle har svært ved at se det og “regne den ud” 🙂

Harlekin på den rigtige måde

Når man bruger Harlekin stencils er det ret vigtigt at mønstret bliver lige. Derfor vil jeg anbefale at du IKKE maler alle hullerne, men lader den yderste række være, både i siden og i toppen. På den måde kan du nemt ligge din stencil hen over og se at den ligger korrekt, før du maler næste sæt.

Du kan også få designet dine egne stencils og citater ved at kontakte mig her – beskriv dine ønsker og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Stencils til lidt af hvert

Alle mine stencil er lavet i et kraftigt plastik materiale. De kan vaskes og bruges igen og igen. Med stencils kan du nemt overføre motivet med akryl maling, kalkmaling, spray maling eller andet. Lav sjove citater til hjemmet – skrive orden regler på toilettet eller et fedt kaffe citat i køkkenet – mulighederne er mange.

Sådan arbejder du med stencils

Når du bruger dine stencils kan du enten rulle malingen på, eller du kan duppe med en grydesvamp, den bløde side. Du kan også bruge en stencil pensel – det er en smags sag hvilket værktøj man bruger. Men….fælles for dem alle er, at der ikke skal være alt for meget maling på. Du skal duppe/kører det meste af malingen ud af svampen/rullen eller slå det meste maling ud af din stencil pensel,. Det er vejen frem for et flot resultat. Er der for meget maling på, vil det bare smatte for dig.

 

Indkøbskurv