Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Hvem handler du med?

Stencils & Skabeloner
Nykøbingvej 54
4990 Sakskøbing
Tlf. 28 56 80 21
E-mail: kontakt@stencils-skabeloner.dk
CVR:  42004766

Priser: Prisen på hvert produkt fremgår af varebeskrivelsen. Prisen for dit samlede køb, inklusive fragt- og leveringsomkostninger samt moms, kan du se i varekurven. Offentlige institutioner som har en EAN aftale, vil dog først blive faktureret efter køb.

Betaling:

Der kan betales med mobilepay og direkte overførsel. Ingen ekstra gebyrer.

Leveringsbetingelser: Levering sker normalt indenfor 7-14 arbejdsdage i Danmark, da alle stencils skæres til ordre. Lager haves ikke. Overfører du penge direkte, eller betaler via mobilepay, sendes varerne, når vi har registreret din indbetaling og stencils er skåret. Ingen ordre sættes i gang før betaling er modtaget.

Hvis vi har spørgsmål til din bestilling, kontakter vi dig. Vi beder dig derfor angive så mange kontaktinformationer som muligt, når du opretter din ordre.

Varerne sendes som postpakke med Post Danmark. Der leveres kun til Danmark på disse betingelser. Bor du på Færøerne eller i Grønland, beder vi dig kontakte os for nærmere detaljer.

Gebyrer: Vi tillægger porto omkostninger efter Post Danmarks satser – priserne er inkl. moms. Ved forsendelse til Færøerne og Grønland tillægges de faktiske leveringsomkostninger.

Betalingsbetingelser: Du kan vælge mellem følgende betalingsmåder: Mobilepay. Offentlige institutioner, der ønsker elektronisk faktura, bedes angive EAN-nummer ved bestillingen.

Afbestilling/Reklamation:

Da stencils skæres til ordre, kan du ikke, hvis bestillingen er gennemført og udført, fra vores side, afmelde den. Stencils er en speciel vare der skæres til ordre og ikke lagervarer. Er emballagen eller varen synligt beskadiget, når Post Danmark afleverer den, SKAL du nægte modtagelse af pakken og kontakte os så hurtigt som muligt. Vi sender dig en ny vare og reklamerer den ødelagte hos Post Danmark. Hvis du modtager pakken, skal du selv reklamere hos Post Danmark ifølge deres forretningsbetingelser (inden for 24 timer)

Fortrydelsesret: 

Da stencils skæres efter din ordre og ikke er lagervare, gælder der ingen fortrydelsesret. Se også afsnittet om afbestilling oven over.

Du har selvfølgelig altid mulighed for at returnere varen direkte i vores fysiske butik, mod aftale herom. Sendes varen skal du som forbruger, selv betale fragtomkostningen.

 

Reklamationsret:

Når du handler via vores webshop www.stencils-skabeloner.dk har du som forbruger altid 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen og inden den tages i brug. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen skal sendes til:

 

Stencils & Skabeloner

Nykøbingvej 54

4990 Sakskøbing

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os: Returner aldrig en vare uden først at sende et billede af det ødelagte og kontakt os først. Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt. Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Du kan trygt handle hos os – vi videregiver ALDRIG dine personlige oplysninger til 3. person:

For at du kan handle online med os, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

 

Indkøbskurv