, ,

Citat stencil Happiness

79,00 kr.249,00 kr.

XL svarer til 3 stencils på hver 30×60 cm – citatet er så ca 60×90 cm.

Ryd
Varenummer (SKU): "Happiness" Kategorier: , ,

Citat stencil Happiness

Med Citat stencils Happiness, kan du nemt overføre et fedt citat til dine vægge, skilte, møbler eller andre steder. Du kan også få designet dine egne stencils og citater ved at kontakte mig her – beskriv dine ønsker og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Stencils til lidt af hvert

Alle mine stencil er lavet i et kraftigt plastik materiale. De kan vaskes og bruges igen og igen. Med stencils kan du nemt overføre motivet med akryl maling, kalkmaling, spray maling eller hvad dit ønske måtte være for et medie. Lav sjove citater til hjemmet – skrive orden regler på toilettet eller et fedt kaffe citat i køkkenet – mulighederne er mange.

Sådan arbejder du med stencils

Når du bruger dine stencils kan du enten rulle malingen på, eller du kan duppe med en grydesvamp, den bløde side. Du kan også bruge en stencil pensel -e det er en smags sag hvilket værktøj man bruger. Men….fælles for dem alle er at der ikke skal være alt for meget maling på. Du skal duppe det meste af malingen ud af svampen, kører det meste maling af rullen eller slå det meste maling ud af din stencil pensel, for at få et flot resultat. Er der for meget maling på, vil det bare smatte for dig.

 

Størrelse

A3, A4, XL

Indkøbskurv