, , , , , , , , , , , , ,

Limspray til skabeloner stencils

119,00 kr.

Limspray til skabeloner stencils

Med denne fantastiske Limspray til skabeloner stencils, kan du nemt sikre dig, at dine stencils sidder fast på dit underlag, når du skal male dine motiver. Hvad enten underlaget er ru eller malet, så er limen ret god. jeg har ikke oplevet en overflade den ikke hæftede på, helt uden at sætte lim spor. Din stencil klistre stadig når du har brugt den og du kan bruge den igen og igen. Denne lim er især fantastisk hvis du skal lave store områder – en væg f.eks. Så kan du bare flytte den til det nye sted. Når limen ikke klistre godt nok mere, så giver du den bare et nyt lag lim.

Sådan spraymaler du gennem stencil

Du sprayer limen på bagsiden af din stencil og så lader du den sidde et minut, vender din stencil og trykker den godt fast på underlaget. HUSK at dække af rundt om hvis du ikke ønsker malingen andre steder.En vigtig detalje da spraymaling spreder farven mere, end man lige umiddelbart tror. Når du så har sikret at den sidder godt fast, du har dækket af m.m. så skal du passe på med, ikke at tippe din spraymaling for meget, da den så kaster kugler ud. Spray med flasken næsten oprejst – måske 35 graders vinkel og hellere i 3 tynde lag, end et tykt og splattende lag. Kommer der for meget maling på kan limen ikke holde det ude. Så vær tålmodig når du spraymaler på dine stencils.

Sådan ruller du din maling på med stencil

Det samme gør sig gældende her. Du skal have din stencil til at sidde ordenligt på dit underlag. Kom limen på og lad den hærde et minut eller to – sæt på underlaget. Tag nu din skum rulle og mæt den med maling. Tag et stykke pap eller andet og  rul et par gange så det meste maling er kommet af. Har du for meget maling på rullen, vil det smatte for dig, uanset hvor god din stencil lim er. Rul hellere tre tynde lag, end et tykt og smattende lag. Jeg viser dig i denne film, hvordan du kan gøre det for at få de skarpeste kanter når du maler. Igen! Hav tålmodighed.

Stencil med svamp

Når du skal lave stencil med svamp – eller motiver. Så kan du tage en almindelig køkken svamp og klippe den til i passende størrelser. Her gør det samme sig gældende – stille og roligt. Dup lidt maling på, om det er kalkmaling, akrylmaling eller andet er ikke vigtigt. Det vigtige er at det kommer på i tynde lag, for lov at mellemtørre og så igen. Tålmodighed er vejen frem til et godt resultat 🙂

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Limspray til skabeloner stencils”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv