, ,

lotus flower wall stencil

169,00 kr.

Ryd
Varenummer (SKU): væg stencil lotus Kategorier: , ,

lotus flower wall stencil

Med denne lotus flower wall stencil, kan du nemt overføre et fedt mønster til dine vægge, skilte, møbler eller andre steder. Du kan nemt bruge den til at lave fede dekorationer med. OM du maler på papir, lærred, møbler, vægge eller noget helt andet, er den super flot. Denne stencil er især god til at lave raised stencils med. Man spartler en struktur pasta ned i den og så har man en lille forhøjning. Den lille forhøjning kan man så lave dry brush på med sin maling – ser totalt fedt ud.

lotus flower wall stencil

Når du laver scrapbooking er stencils et uundværligt redskab. Med dem kan du lave de fedeste baggrunde. Lad dig f.eks inspirere på youtube – søg under stencils scrapbooking, så finder du en masse spændende. Se f.eks denne lille stencil tutorial – den er super inspirerende. Du kan også bruge stencils som baggrund i dine malerier. Om det er på maler lærred, plader eller møbler kan lotus flower wall stencil anvendes til mange forskellige ting.

I Denne film viser hun en masse fede ideer til hvordan du kan bruge dine stencils. Du behøver dog ikke alt det materiale hun nævner her,  dyre stempel puder, ink og alt det der. Du tager simpelthen almindelig hobby akryl maling og så tager du en køkken gryde svamp og klipper den i små dele. Så tager du lidt akryl maling på den og tørrer det meste af igen på en plade eller andet. Og så dubber du det over. Det vil efterlade en skygge selv med meget lidt farve på. Leg med det og prøv dig frem.

 

Ideer til brug af stencils

Ideer til brug af stencils kan du finde alle steder. Her på siden finder du alt vores stencil inspirations materiale under tips og treks

og det er vores plan at udvide denne side hele tiden med nye ideer til dig – så gå på opdagelse og lad dig inspirere. Om det er inspiration til maleri eller inspiration til hvordan du maler dine møbler – så finder du det der.

Stencils til akryl maleri

Bliv din egen kunstner. Med stencils kan du nemt skabe din egen kunst. De er super sjove at bruge. Når du har malet dem i din baggrund kan du nemt male dem delvist over og så lave en anden stencil oven på. Om det er vores lotus flower wall stencil, alfabet stencils eller måske en Damask stencil, er ligegyldigt. Legen og effekten er det samme. Det er kun et spørgsmål om hvilket udtryk du ønsker 🙂

 

Størrelse

30X60 cm

Indkøbskurv