Kalkmaling

Kalkmaling fra Nordic Chic.

Kalkmaling fra Nordic Chic er en helt igennem miljøvenlig møbel maling, som er utrolig nem at arbejde med. Som tidligere forhandler af to andre store mærker er jeg endt her – og hvilken lykke. Malingen er blød og lækker og har en fantastisk dækevne – 2. gang er kun for at dække eventuelle “helligdage”. Malingen er let at slibe i og gærder ikke hårdt op som mange andre møbel malinger.

Maling af gamle møbler

Jeg har malet flere hundrede gamle møbler gennem de 6 år jeg har arbejdet med kalkmaling til møbler og ingen maling slår denne. Den er nem at arbejde i, lugter ikke og den er totalt mat, lige som den skal være når vi arbejder med malede møbler, der skal have det “kalkede” og eller antikke look – er du til Fransk landstil er dette den korrekte maling at bruge. Skal du male rustikke møbler kan du finde inspiration her på siden eller deltage i en workshop.

Salg af Nordic Chic kalkmaling og distribution

Jeg står både for salg af kalkmalingen fra Nordic Chik, gennem siden her, og jeg står også for distributionen her i DK. Så hvis du ønsker at blive forhandler af Nordic Chik kalkmaling, er det altså mig du skal kontakte 

Som forhandler lærer jeg dig personligt op i hvordan du kan lave dine egne workshops. Ønsker du også at forhandle stencils kan du få designet dine egne som kun DU har i din forretning også. Det giver dig muligheden for at have et unikt produkt ingen andre har.

Viser 1–21 af 53 resultater