Lav dine egne personlige gaver

Ideer til personlige gaver

Ideer Til Personlige Gaver - Gør Det Selv

Lav dine egne personlige gaver

Lav personlige gaver med små lærreder og stencils

Her får du de sødeste ideer til personlige gaver. At give en personlig gave er en fantastisk måde at vise nogen, hvor meget du værdsætter dem. Og du vil altid score top karakter hos modtageren, hvis du kommer med en gave du har lagt tid og sjæl i. Det er trods alt mere personligt end en blomst fra tanken, købt i 11 time, efter min mening 🙂 Så hvis du leder efter en unik og personlig gaveidé, så kan du overveje at lave et lille lærred med en stencil og et sødt citat eller budskab. Denne ide er oplagt til nybagte forældre, eller gravide m.m.

Ideer til personlige gaver til nybagte forældre

Hvad er en stencil?

En stencil er en skabelon, der bruges til at skabe gentagne former eller mønstre. De er perfekte til ideer til personlige gaver. De kan være lavet af papir, plastik eller metal og bruges ofte i kunst- og håndværksprojekter. Ved hjælp af en stencil kan du nemt skabe smukke designs på små lærreder. Her har jeg først malet en flot baggrund i de farver som jeg ved, at min modtager elsker. Lav gerne flere forskellige. I baggrunden kan du også bruge mønster stencils eller blomster stencils til at skabe noget liv. Arbejd i de samme farver, så det ikke bliver for rodet.

Ideer til personlige gaver med maleskabelon

Hvordan laver man en personlig gave med en stencil?

For at lave en personlig gave med en stencil, skal du først vælge et citat eller budskab, som du gerne vil “sende” til din modtager af din personlige gave. Du kan vælge noget, der er meningsfuldt for modtageren, eller noget der er sjovt og lystigt. Vi elsker alle et godt grin og humor er altid en god “ice breaker”.  Når du har valgt dit citat eller budskab, kan du vælge en stencil, der passer til det design, du har i tankerne. Vi kan lave stencils med personlige budskaber på bestilling, hvis ikke du kan bruge nogle af de citater vi har i shoppen.

Når du har dine materialer, kan du placere stencilen på lærredet og male, duppe eller sprøjte farven oven på stencilen. Alt efter hvilken maling du bruger. Det kan være akryl maling, kalkmaling eller spray maling. Når du er færdig med at male, så løft din stencil forsigtigt af dit underlag og afslør dit flotte design. Mulighederne er uendelige – og det er super sjovt at lege og eksperimentere med stencils.

Hvis du søger yderligere inspiration til hvordan du kan bruge stencils i dine malerier kan du komme over på vores Facebook side, hvor der ligger tusindvis af billeder malet af elever på vores kurser, samt af mig. Jeg bruger hele tiden stencils i mine maleirer til at skabe flotte effekter i mine baggrunde.

 
Gør det selv gave ideer med stencils og skabeloner

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv