citater til væg uden wall stickers

Citat på væg uden wall stickers

Citat på væg uden wall stickers...

Citat på væg uden wall stickers…

Ønsker du at tilføje et inspirerende citat på din væg uden at bruge wall stickers? Så kan du nemt male dine citater på væggen med stencil og maling. Det er en fantastisk måde at skabe et personligt og unikt udtryk på, i din stue, dit soveværelse, dit køkken eller måske i dit kontor. 

Du kan med vores stencils skabe inspirerende citater om livet, citater om venskab eller citer om kærlighed. Citater er altid gode samtale emner og hvem elsker ikke et opmuntrende citat der lige kan inspirere en eller motiverer til handling i en bestemt retning, eller på en dårlig dag. Jeg knus elsker citater. Især citater fra kendisser og kloge hoveder 🙂

Hvilken skrift type vil du bruge til dit citat?

Citat stencil og maling giver dig mulighed for at male en præcis og professionel skrifttype på væggen, hvilket vil give dit citat et autentisk og elegant udseende. Det er også en sjov og kreativ aktivitet, som du kan dele med venner eller familie. Du kan sætte dine citater sammen på den måde du ønsker. Her kan du se jeg har brugt skrifttypen stencil og så har jeg lavet det ene ord med en anden skrifttype, for at bryde konteksten lidt. 

Materialer til at male citat på væggen…

At male citater på væggen kræver ikke mange materialer, men det er vigtigt at vælge kvalitetsmaling og en stencil i den ønskede skrifttype og størrelse. Du kan også vælge at lave din egen stencil ved at printe citatet i den ønskede størrelse og skære det ud med en hobbykniv. Eller du kan få os til at designe den og skære den som du vil have den. Kontakt os omkring dine ønsker, eller vælg et af de citater vi i forvejen har lavet.

Hvad er fordelen ved at male citat på væggen frem for at bruge wall stickers?

Med en stencil kan du vælge at male i flere farver. Du kan lave farve skift eller evt. kører to farver på din male rulle. PÅ den måde kan du skabe flere farve overgange så det ikke bare bliver en sort tekst på en hvid baggrund eller omvendt. Du kan også vælge at lave hvert ord i hver sin farve, eller hvert bogstav i hver sin farve. Mulighederne er uendelige. Wall stickers er ofte bare en enkelt farve. Men alle vores citater kan også laves som wall stickers 🙂

Sådan maler du dit citat på din væg.

Her er en trin-for-trin guide til at male et citat på væggen uden wall stickers:

  1. Vælg det citat, du ønsker at male, og find den ønskede skrifttype og størrelse ved hjælp af en stencil eller ved at printe citatet og skære det ud som en stencil.
  2. Sørg for, at væggen er ren og tør, inden du begynder at male.
  3. Placer stencilen på væggen med tape eller med lim spray for at sikre, at den ikke bevæger sig, mens du maler.
  4. Påfør malingen forsigtigt på stencilen ved hjælp af en pensel, en rulle eller en spray maling.
  5. Fjern stencilen forsigtigt fra væggen og lad malingen tørre.

At male citater på væggen er en kreativ og inspirerende måde at tilføje et personligt touch til dit rum uden at bruge wall stickers. Så prøv det selv og se, hvordan dit citat kan forvandle dit rum til et sted fyldt med inspiration og motivation. Leg med farverne, skabe flotte effekter med farve overgange. Og skab noget unikt i dit rum som ingen andre har.

Citater er fantastiske til f.eks at minde os om hvorfor vi er til 🙂

Jeg håber at jeg har fået inspireret dig til at komme i gang med at smide et par kloge ord på dine vægge. Og husk at hygge dig med det imens du gær det. Jeg nød virkelig at lave dette Mark Twain citat på væggen i mit gamle B&B. 

 

Citat på væg
stencil til citat på væg
citater til væg uden wall stickers
citater til væg uden wall stickers

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv