Stopspærrer – spærregrunder til kalkmaling

229,00 kr.

Varenummer (SKU): Stopspærrer Kategori:

Stopspærrer – spærregrunder til kalkmaling

Stopspærrer – spærregrunder til kalkmaling. Denne Stopspærre – spærregrunder til kalkmaling er så miljøvenlig som den overhovedet kan blive. Fabrikken der har udviklet den er medlem af Invena som er en sammenslutning af producenter som sætter miljø i højsædet.

Hvordan bruger jeg stopspærrer

Hvordan bruger jeg stopspærrer? Stopspærreren er klar og males på i et tyndt lag som så lukker for gennemslag. Der skal males to lag på. Det første lag kan skulle have en let slibning så luven i træet ikke rejser sig – brug korn 180 eller derover i sandpapir. Slib let – du kan slibe allerede efter 2 timers tid. Derefter sliber du hvis du syntes overfladen er lidt ru, hvis ikke, lader du være. Så maler du bare andet lag på. Lad den tørre i 24 timer før du maler på den. Så er du sikker på den er gennemhærdet og ikke “åbner” sig igen.

Forberedelse til stopspærrer

Sørg for at underlaget er rent og afvasket/affedtet. Overfladen skal være tør før du går i gang med at male din stopspærrer på. Du kan male den med malerulle eller pensel – brug en fiber lak pensel med kunsthår, som er beregnet til lak. Mal altid i retning af årerne på træet i første lag og gerne den anden retning i andet lag. Kom det kun på i et tyndt lag, det har bedste effekt. Igen, lad det hærde i 24 timer før du maler med din kalkmaling eller møbel maling.

Ingredienser

Ingredienser i din stopspærrer. Igen er den meget miljøvenlig, så meget den nu kan blive. Den indeholder: Vand, Jord pigmenter, tensider, mineralsk fyld materiale, eddikesyre og 0,1% syntetisk præservativ. Vi er et firma der går ind for gennemsigtighed og derfor vil du kunne se alt hvad malingen indeholder på bøtten – det kan du på alle vores produkter.

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stopspærrer – spærregrunder til kalkmaling”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv