, ,

“Do what you love” stencil

79,00 kr.99,00 kr.

Ryd
Varenummer (SKU): "Do what you love" stencil Kategorier: , ,

“Do what you love” stencil

“Do what you love” stencil. Denne stencil skabelon er skåret ud i et enkelt stykke uden baggrund. Det vil sige at teksten er “frit hængende”. Mal f.eks en sort firkant på væggen og giv din stencil noget stencil lim. Klister den på og mal hvidt – så har du aftrykket af denne tekst – kan gøres på mange sjove måder.

“Do what you love” stencil – Sjov med stencil & skabeloner

Med “Do what you love” stencil og skabeloner kan du lave mange sjove ting. Om du er kunstmaler og skal bruge den som baggrundseffekter til dine PopArt malerier eller abstrakte baggrunde, eller citater til vægge, så er mulighederne uendelige. Vores stencils er skåret i en tynd plastik som du kan vaske og bruge igen og igen.

Lav dit eget tapet med stencil & skabeloner

Vi har mange forskellige designs og vi laver jævnligt nye. Mal en væg i den farve du ønsker og brug så vores stencil til at lave mønstre på din væg – det bliver super flot og du kan lave dine egne unikke tapeter på den måde. Husk det er kun fantasien der begrænser dig.

Design din egen stencil

Har du ønsker om et bestemt mønster, et citat der betyder noget for dig eller skal du f.eks lave et skilt. Så designer vi det gerne for dig – bare kontakt os under kontakt formularen.

 

 

Størrelse

A3, A4

Indkøbskurv