Inspiration til brug af stencils

Sådan kan du bruge dine stencils

Inspiration til brug af stencils.

Stencils er super sjove at lege med. Om du savner inspiration til at komme i gang med at lære at male med akryl maling, om du er til scrapbooking eller om du søger inspiration til collager. Så er stencils et fantastisk værktøj til at opnå unikke og spændende resultater i din kunst og dine kreative projekter.

Video med inspiration til brug af stencils

Her har jeg lavet en lille video omkring hvordan du kan bruge dine stencils og til hvad. Den varer ca 10 min, og jeg prøver her at både vise og forklare hvad og hvordan.

Selv om stencils koster lidt penge, så vil jeg sige, at efterhånden som man får bygget en samling op, så har man også mange flere muligheder. Jeg bruger dem til mange forskellige ting.

Gelli art – tryk med gele plader

Gelli art er HELT nyt for mig i skrivende stund, men mand det er sjovt. Man laver en gele plade, ud af gelatine, glyserin, sukker og vand. Den ruller man så maling på, bruger stencils med mere og så trykker man over på papir, lærred eller hvad ens foretrukne emne er. Det giver nogle super flotte og ofte uforudsete resultater – lidt som med serigrafi, bare knap så styret.

Scrapbook stencils

Jeg har i shoppen, oprettet en hel kategori der hedder scrapbook stencils. Det er for at illustrere at det er stencils med små mønstre. De bruges ofte til scrapbooking, men kan bestemt også bruges til gelli print, små papir kunst værker, collager og malerier. Jeg scrapbooker ikke selv, men finder teknikkerne og stilen i det fasinerende – så måske en dag 🙂

Nåh men nu vil jeg lade dig se inspirations videoen – god fornøjelse 🙂 Smid mig gerne en kommentar, hvis du har erfaringer eller ideer 🙂

Mille

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv