,

Shabby chic stencil – Nr 7

49,00 kr.99,00 kr.

Varenummer (SKU): Nr 7 Kategorier: ,

Shabby chic stencil – Nr 7

Med denne flotte Shabby chic stencil – Nr 7 – kan du nemt skabe et klassisk og romantisk look på dine møbler, dine vægge eller hvor du måtte have behovet. De klassiske Franske stencils er altid i høj kurs da de passer til den Franske livsstil, som mange elsker og dyrker. Du kan lave den med sølv maling, guld maling eller i en helt almindelig kontrast farve. Maler du med sort kan du evt lave den med knækket hvid. Maler du  gamle møbler i hvid kan du lave den i grå eller sort – skab altid kontrast så det kan ses. Kontrasten behøver dog ikke være så voldsom. Den kan også best i to toner der ligger tæt på hinanden.

Stencil til møbler, stencil til vægge, stencil til børn……

Yeps! Stencils kan meget forskelligt det er der ingen tvivl om. Personligt elsker jeg at lege med stencils – de kan jo bruges over alt. Om du vil lave pude betræk til børnenes værelse, lave dit eget sengetøj til store som til små. Skab de smukkeste møbler eller vægge. Det er kun din fantasi der sætter begrænsningen. Man kan bruge tekstil maling, akryl maling, hobby maling, møbelmaling, kalkmaling med mere når man leger med stencils. De kan nemlig vaskes og bruges igen og igen.

Rengøring af stencil

Rengøring af stencil. Hold dine stencils rene, så holder de længere. Jeg holder mine ved lige ved at ligge dem i bunden af min vask, lade vandet løbe ned over dem og så tager jeg en blød opvaskebørste eller en af de der køkken skure svampe og så skrubber jeg malingen af. Bruger du akryl maling skal det går lidt hurtigt. Bruger du kalkmaling som er vand opløselig, kan du vente med at ligge dem i blød – anbefaler dog at gøre det med det samme. Pas på når du skrubber dine stencils, da de tynde overgange kan knække hvis du tager for hårdt fat. Bare gør det helt forsigtigt og hæng dem til tørre på en bøjle med en klemme eller to. Så kan du bruge dem mange mange gange.

Stencil ideer

Hvis du mangler stencil ideer, så brug internettet. Google er din ven, men det er pinterest og instagram også. Søg inspiration til stencil. Eller stencil inspiration. Prøv forskellige søgninger for forskellige resultater. Er du interesseret i ideer til væggene kan du søge på Pinterest f.eks på en sætning som: wall stencil inspiration – det kom der dette resultat ud af. Så brug de sociale medier og søg også gerne rundt her på siden. Jeg laver løbende ny inspiration.

Sådan bruger du dine stencils

Man kan bruge sine stencils på mange måder. Ma kan f.eks spraymale igennem dem. Man kan rulle malingen på eller duppe med en svamp. Mulighederne er mange. Når du skal male, uanset om det er med spray eller svamp, så er der nogle ting der er gode at vide. Spraymaler du dem så skal din stencil sidde helt tæt på dit underlag. Brug limspray – den er ikke permanent

Størrelse

A3, A4, A5

Indkøbskurv