, , ,

Murstens stencil

59,00 kr.

Varenummer (SKU): Murstens stencil 1 - 15x30 Kategorier: , , ,

Murstens stencil – omvendt

Murstens stencil – er en stencil hvor det er stenene du maler. Den anden som hedder Murstens stencil omvendt, der er det fugerne rundt om stenene du maler. Så hvis du vil skabe fede effekter i din baggrund så er den her stencil kanon. Du kan skabe illusionen af at der er mursten da den er designet som selve murstenen.

Scrapbook stencils

Om du bruger Murstens stencil til  scrapbooking, malerier eller collager på papir, så har jeg designet disse stencils i flere forskellige størrelser. Fra de helt små 15×30 til den helt store 30×60. Du bruge den på din væg eller du kan bruge den som baggrunds effekt i dine malerier. den er dog IKKE i realistisk størrelse som en naturlig mursten. Men det kan jeg lave til dig hvis du ønsker at male  “kunstige mursten” på dine vægge. Så skal du bare kontakte mig.

Ideer til malerier

Hvis du søger forskellige ideer til at komme i gang med at male og bruge stencils i din kunst. Så har jeg en youtube kanal hvor du blandt andet kan se et maleri, hvor jeg bruger en murstens stencil i baggrunden. Den finder du lige her.

HUSK at passe godt på dine stencils, så holder de længere. Jeg ligger mine i vasken med lidt vand og så lader jeg dem “opbløde” lidt. Så tager jeg enten en skuresvamp eller en opvaske børste og vasker med.

OBS! XL MODELLEN KOMMER I 2 STORE SIDER AF 30X60 CM – DEM KAN DU TAPE SAMMEN ELLER BRUGE DEM HVER FOR SIG.

Størrelse

15×30 cm

Indkøbskurv