,

blomster stencil – blomst 5

59,00 kr.129,00 kr.

Varenummer (SKU): blomster stencil - blomst 5 Kategorier: ,

blomster stencil – blomst 5

Med denne blomster stencil – blomst 5, kan du nemt overføre et fedt mønster til dine vægge, skilte, møbler eller andre steder. Du kan nemt bruge den til at lave fede dekorationer med. OM du maler på papir, lærred, møbler, vægge eller noget helt andet, er den super flot. Denne stencil er især god til at lave raised stencils med. Man spartler en struktur pasta ned i den og så har man en lille forhøjning. Den lille forhøjning kan man så lave dry brush på med sin maling – ser totalt fedt ud.

Denne stencil er meget detaljeret og tager derfor mere tid at lave end en ikke så detaljeret stencil. Der er en del “hands on arbejde” og derfor er den tidskrævende – derfor merprisen. Til gengæld er den super flot når du anvender den.

Scrapbooking med blomster stencil – blomst 5

Når du laver scrapbooking er stencils et uundværligt redskab. Med dem kan du lave de fedeste baggrunde. Lad dig f.eks inspirere på youtube – søg under stencils scrapbooking, så finder du en masse spændende. Se f.eks denne lille stencil tutorial – den er super inspirerende. Du kan også bruge stencils som baggrund i dine malerier. Om det er på maler lærred, plader eller møbler kan Blomst – stormønstret stencil anvendes til mange forskellige ting.

Ideer til brug af stencils

Ideer til brug af stencils kan du finde alle steder. Her på siden finder du alt vores stencil inspirations materiale under tips og treks

og det er vores plan at udvide denne side hele tiden med nye ideer til dig – så gå på opdagelse og lad dig inspirere. Om det er inspiration til maleri eller inspiration til hvordan du maler dine møbler – så finder du det der.

Stencils til akryl maleri

Bliv din egen kunstner. Med stencils kan du nemt skabe din egen kunst. De er super sjove at bruge. Når du har malet dem i din baggrund kan du nemt male dem delvist over og så lave en anden stencil oven på. Om det er vores blomster stencil – blomst 5, alfabet stencils eller måske en Damask stencil, er ligegyldigt. Legen og effekten er det samme. Det er kun et spørgsmål om hvilket udtryk du ønsker 🙂

 

Størrelse

18×18 cm, 30X30 cm

Indkøbskurv