,

Lusinda stencil – store og små bogstaver

39,00 kr.149,00 kr.

Varenummer (SKU): Lusinda stencil - store og små bogstaver Kategorier: ,

Lusinda stencil – stor og små bogstaver

Med denne Lusinda stencil – stor og små bogstaver, kan du nemt overføre et fedt mønster til dine vægge, skilte, møbler eller andre steder. Disse stencils er især gode til at lave raised stencils med. Man spartler en struktur pasta ned i den og så har man en lille forhøjning. Den lille forhøjning kan man så lave dry brush på med sin Annie Sloan “Chalk Paint” – ser totalt fedt ud.

Du kan også få designet dine egne stencils og citater ved at kontakte mig her – beskriv dine ønsker og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Stencils til lidt af hvert

Alle mine stencil er lavet i et kraftigt plastik materiale. De kan vaskes og bruges igen og igen. Med stencils kan du nemt overføre motivet med akryl maling, kalkmaling, spray maling eller hvad dit ønske måtte være for et medie. Lav sjove citater til hjemmet – skrive orden regler på toilettet eller et fedt kaffe citat i køkkenet – mulighederne er mange.

Sådan arbejder du med Lusinda stencil – stor og små bogstaver

Når du bruger dine stencils kan du enten rulle malingen på, eller du kan duppe med en grydesvamp, den bløde side. Du kan også bruge en stencil pensel -e det er en smags sag hvilket værktøj man bruger. Men….fælles for dem alle er at der ikke skal være alt for meget maling på. Du skal duppe det meste af malingen ud af svampen, kører det meste maling af rullen eller slå det meste maling ud af din stencil pensel, for at få et flot resultat. Er der for meget maling på, vil det bare smatte for dig

Raised stencils

Hvad er raised stencils, spørger du nok? Det er en stencil man trækker struktur pasta igennem for at efterlade et spor. Den laver en lille forhøjning som du så kan hive frem når du har malet din grundfarve. Ved at male hen over med en tør pensel med lidt mørkere eller lysere maling på, kaldet dry brush. Kan du hive “aftegningen” frem og skabe en skygge effekt, som ligner et ornament, mønter eller andet. Se blandt andet disse indlæg om Raised/løftet stencils    og dette om “dry brush” så får du en bedre forståelse af hvad det kan.

Størrelse

20×20 cm, 30X30 cm, 60X60 cm

Indkøbskurv