, ,

Damask mønster stencil nr 7

59,00 kr.99,00 kr.

Ryd
Varenummer (SKU): Dam7 Kategorier: , ,

Damask mønster stencil

Damask mønster stencil er en klassiker inden for mønstre. De er mest kendt i østen hvor de har været brugt i generationer. De er brugt på tæpper, vægge, gulve, tøj med mere – de er faktisk lidt over det hele. Damask er et super smukt mønster som kan anvendes til mange forskellige ting. Brug den på dine vægge, dine malede møbler, kommoder, gulve, puder med mere. Kun din fantasi er din egen begrænsning.

Lav dit eget tapet med Damask stencils

Forestil dig at du maler en bundfarve på din væg. Derefter tager du din damask stencil og maler den forskellige steder i en kontrast farve. Du flytter den så rundt forskellige tilfældige steder og vælger flere farver. Nogle at lagene maler du med en halvtør rulle eller svamp, således de bliver slidte at se på. På den måde kan du skabe de super flotteste rustikke vægge i dit hjem.

Lim til stencils

Med denne lim til stencils er dit halve arbejde gjort. Du skal ikke stå og holde stencil eller bruge en masse dyr malertape for at holde den på plads. Limen holder længe – også selv om du vasker din stencil. Når limen ikke er så effektiv mere, giver du den bare et nyt lag.

 

 

Størrelse

A3, A4, A5

Indkøbskurv