,

Citat stencil – små fødder – 30×30 cm

99,00 kr.

Varenummer (SKU): Citat stencil - små fødder 1-3 Kategorier: ,

Citat stencil – små fødder

Med denne Citat stencil – små fødder, Kandu lave de hyggeligste små billeder, eller du kan male den direkte på væggen. Den kan også bruges som gave ide til veninden som har små børn. Stencils er et fantastisk værktøj til små hyggelige kreativtiter i det lille hjem.

Stencils til lidt af hvert

Alle mine stencil er lavet i et kraftigt plastik materiale. De kan vaskes og bruges igen og igen. Med stencils kan du nemt overføre motivet med akryl maling, kalkmaling, spray maling eller hvad dit ønske måtte være for et medie. Lav sjove citater til hjemmet – skrive orden regler på toilettet eller et fedt kaffe citat i køkkenet – mulighederne er mange.

Sådan arbejder du med stencils

Når du bruger dine stencils kan du enten rulle malingen på, eller du kan duppe med en grydesvamp, den bløde side. Du kan også bruge en stencil pensel -e det er en smags sag hvilket værktøj man bruger. Men….fælles for dem alle er at der ikke skal være alt for meget maling på. Du skal duppe det meste af malingen ud af svampen, kører det meste maling af rullen eller slå det meste maling ud af din stencil pensel, for at få et flot resultat. Er der for meget maling på, vil det bare smatte for dig

Raised stencils

Hvad er raised stencils, spørger du nok? Det er en stencil man trækker struktur pasta igennem for at efterlade et spor. Den laver en lille forhøjning som du så kan hive frem når du har malet din grundfarve. Ved at male hen over med en tør pensel med lidt mørkere eller lysere maling på, kaldet dry brush. Kan du hive “aftegningen” frem og skabe en skygge effekt, som ligner et ornament, mønter eller andet.

Indkøbskurv