Voks pensel til kalkmaling

189,00 DKK

Varenummer (SKU): voks pensel Kategori:

Beskrivelse

Voks pensel til kalkmaling

Voks pensel til kalkmaling. Når du skal til at have møbel voks på din kalkmaling, er det er god ide at bruge vores, dertil udviklede, voks pensel. Nordic Chic voksen består KUN af natur vokse og indeholder således ikke terpentin, som lugter og den beskadiger heller ikke dine voks pensler. Det er en utrolig blød voks – lidt som at smøre smør ud. Så penslen bliver ikke tung i brug da den ikke er så stor dom andre voks pensler jeg har prøvet.

Rustikke møbler

Når du vokser dine malede møbler, kan voks penslen hjælpe dig godt på vej – her kan du både lege med klar voks, sort voks, grå voks og rustik voks. Først vokser du med klar voks, derefter f.eks den sorte. Det skaber dybde i dit møbel og giver det liv. Se her hvordan det ser ud før og efter voks.

Voks på malede møbler malet med kalkmaling

Der er ingen tvivl om at de løfter farverne og giver dybde. Derudover beskytter din møbel voks dit møbel mod smuds og fedt pletter – kalkmaling SKAL overfladebehandles.

Hvis du søger inspiration til dine kalkmalede møbler, kan du følge mig på Youtube 

Du kan også se de mange indlæg her på siden om inspiration med kalkmaling

Svenske malede møbler, Fransk landstil, Shabby chic

Om du maler den ene stil eller den anden stil, så er penslen kombineret med den rigtige maling, hele oplevelsen og en del af arbejdet, i sig selv. Det betyder virkelig noget alt efter hvilket udtryk man søger, at man har den rette maling, den rette voks og de rette pensler. Da vi jo sælger den originale kalkmaling, hvor man virkelig kan lege med struktur og patina, så er penslen halvdelen af arbejdet – sørg derfor for at have ordenlige pensler. Det betaler sig…..

Vedligehold dine pensler

Jeg vedligeholder mine pensler ved at vaske dem, med det samme, efter brug. Jeg gnubber dem ind i lidt opvaskemiddel og skyller dem rigtig godt efter. Så stiller jeg dem med hårene opad og lader dem tørre. Inden jeg bruger dem igen så nulre jeg lige hårene fra hinanden, da de kan sidde i klaser. Når din fiberpenels begynder st skille og male i hakker, skal den smides ud.

Yderligere information

Pensel størrelse

Lille pensel, Mellem Pensel, Stor pensel

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Voks pensel til kalkmaling”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *