Svinehårs pensel til kalkmaling

99,00 DKK206,00 DKK

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Svinehårs pensel til kalkmaling .

Svinehårs pensel til kalkmaling . Svinehårspensler er super gode, når man vil have noget struktur i sin maling. Os der maler meget rustikke møbler, kan jo godt lide at man kan se penselstrøgene i malingen, at man kan male på kryds og på tværs og at penslen er med til at gøre arbejdet for en. En stor del af resultatet ligger i penslen.

Rustikke møbler

Hvis du ønsker mere rustikke møbler når du maler, så skal du have en svinehårs pensel. Jeg maler dog også mine rustikke møbler med fiber pensler. Ma kan bruge begge dele. Svinehårs pensler har en lille tendens til at trække noget af malingen med af igen syntes jeg, men til gengæld er de perfekt til at lave “male spor” i malingen hvis man gerne vil skabe et autentisk look på sine malede møbler med kalkmaling.

Hvis du søger inspiration til dine kalkmalede møbler, kan du følge mig på Youtube 

Du kan også se de mange indlæg her på siden om inspiration med kalkmaling

Svenske malede møbler, Fransk landstil, Shabby chic

Om du maler den ene stil eller den anden stil, så er penslen kombineret med den rigtige maling, hele oplevelsen og en del af arbejdet, i sig selv. Det betyder virkelig noget alt efter hvilket udtryk man søger, at man har den rette maling. Da vi jo sælger den originale kalkmaling, hvor man virkelig kan lege med struktur og patina, så er penslen halvdelen af arbejdet – sørg derfor for at have ordenlige pensler. Det betaler sig…..

Vedligehold dine pensler

Jeg vedligeholder mine pensler ved at vaske dem, med det samme, efter brug. Jeg gnubber dem ind i lidt opvaskemiddel og skyller dem rigtig godt efter. Så stiller jeg dem med hårene opad og lader dem tørre. Inden jeg bruger dem igen så nulre jeg lige hårene fra hinanden, da de kan sidde i klaser. Når din fiberpenels begynder st skille og male i hakker, skal den smides ud.

Yderligere information

Pensel størrelse

Lille pensel, Mellem Pensel, Stor pensel

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Svinehårs pensel til kalkmaling”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *