,

Stencil – Ur – Fleur de Lis 29×29 cm

59,00 kr.129,00 kr.

Ryd
Varenummer (SKU): Fleur de lis ur Kategorier: , Tags: , , ,

Stencil – Ur – Fleur de Lis

Stencil – Ur – Fleur de Lis. Med denne fede stencil kan du nemt lave en fed urskive med din Annie Sloan kalkmaling. Du kan sætte den på væggen, på brædder eller bruge den som baggrunds effekt på dine malerier. Find mere under inspiration.

OBS! Den store på 60×30 cm er kun en halv urskive – der maler man først den ene side og så drejer den og maler den anden.

Stencil kvalitet

Alle mine tekst stencil kommer i et kraftigt gennemsigtigt plastik materiale. Du kan nemt se igennem det og dermed få en bedre mulighed for at placere dine stencils det rigtige sted, når du skal “skrive” med dem.Alle mine stencils kan vaskes igen og igen. Du kan bruge din stencil til at male på møbler, scrapbooking, til vægge med mere – kun fantasien sætter grænser.

Hvordan bruger man stencils

Når du skal stencilere er det en god ide enten at rulle malingen på, duppe den på med svamp eller “slå” den på med stencil pensel. I denne film viser jeg dig hvordan du kan rulle din maling på og hvordan du skal være opmærksom på ikke at have for meget maling på rullen.

Stencil lim

Når man skal lege med sin stencil kan man, for at få et bedre og skarpere resultat, have rigtig god effekt af at bruge en ikke permanent limspray. Man sprayer limen bag på sin stencil – lader den sidde i 5-10 min. Så klæber man sin stencil op på sit emne og trykker den godt fast – den sætter ikke spor. Sørg for din baggrund er tør 🙂 Med spray lim kan man flytte sin stencil igen og igen og bruge den rigtig mange gane – super til større emner som vægge, hvor man skal bruge samme motiv mange gange 🙂 Du finder limen lige her

Limen kan ikke rigtig vaskes af, men den kan skrabes af med et plastik kort. Du kan altid vaske din maling af din stencil og bruge den igen og igen, den klæber stadig. Når klæbe evnen aftager, giver du den bare et nyt lag.

 

Størrelse

20×20 cm, 30X30 cm, 30X60 cm

Indkøbskurv