Stencil pensel

24,00 kr.36,00 kr.

Ryd
Varenummer (SKU): voks pensel-1 Kategori:

Stencil pensel

Stencil pensel. Når du skal stencilere er det en virkelig god ide at have det rigtige værktøj. Man kan sagtens bruge kalkmaling på stencils med en afklippet grydesvamp i små stykker, som k´man så dupper med eller en lille skumrulle. Men stencil penslen samler malingen op og slår den ned på emnet – ret præcist.

Malede møbler med stencils

Når du arbejder med malede møbler og gerne vil lege med stencils er det en god ide at bruge stencil limen – den finder du her

Den gør halvdelen af arbejdet for dig. Du kan også bruge malertape, men limen sætter ikke spor og holder din stencil, helt tæt på emnet. Det kan du blandt andet se 8:43 minutter inde i denne film. Jeg sælger dog ikke Vintage Paint mere da jeg bedre kan lide Nordic Chic malingen, som har mange flere muligheder, den lugter ikke og voksen er ren natur.

Hvis du søger inspiration til dine kalkmalede møbler, kan du følge mig på Youtube 

Du kan også se de mange indlæg her på siden om inspiration med kalkmaling

Stencils på møbler

Stencils på møbler, på vægge, på gulve med mere. Mulighederne er mange. Vi har et relativt stort udvalg og vi laver også på bestilling. Men for at finde inspiration til hvad du kan bruge dine stencils til kan du evt søge på Pinterest – det er en kæmpe inspirationskilde. Her har jeg søgt på stencil on furnitures Og her stencil on wall . Mulighederne er uendelige ganske simpelt.

Vedligehold dine pensler

Jeg vedligeholder mine pensler ved at vaske dem, med det samme, efter brug. Jeg gnubber dem ind i lidt opvaskemiddel og skyller dem rigtig godt efter. Så stiller jeg dem med hårene opad og lader dem tørre. Inden jeg bruger dem igen så nulre jeg lige hårene fra hinanden, da de kan sidde i klaser. Når din fiberpenels begynder st skille og male i hakker, skal den smides ud.

Pensel størrelse

Lille pensel, Mellem Pensel, Stor pensel

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stencil pensel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv