, ,

Stencil med gammel romantisk håndskrift

39,00 kr.69,00 kr.

Ryd
Varenummer (SKU): Stencil med gammel romantisk håndskrift-2 Kategorier: , , Tags: , , ,

Stencil med gammel romantisk håndskrift

En Stencil med gammel romantisk håndskrift er en fantastisk måde at tilføje et unikt og personligt touch til dine kreative projekter. Uanset om du maler et billede, laver scrapbook eller en collage, kan denne hyggelige vintage stencil give en smuk og autentisk baggrundseffekt. Jeg bruger den selv rigtig tit som baggrund på mine malerier. Du kan se min Youtube kanal her for inspiration.

Plastik stencils til dine projekter

Denne stencil er skåret i et materiale der hedde mylar. Det er en tynd plastik som er fleksibel og nem at arbejde med, samt nem  at rengøre. Du placerer på overfladen du gerne vil dekorere og så kan du enten male eller spraye over den, for at skabe en flot effekt.

Sådan passer du bedst på dine stencils

For at holde din stencil ren og i god stand, er det vigtigt at vaske den grundigt efter brug. Brug varmt sæbevand og en blød børste til at fjerne eventuelle rester af maling eller spraylim. Pas på ikke at bøje eller beskadige stencilen under rengøringen.

For at forlænge levetiden på din Stencil med gammel romantisk håndskrift, skal du opbevare den tørt og sørge for den ingen folder har. Hvis du skal transportere din stencil, kan du opbevare den i en beskyttende plastpose eller etui for at undgå skader.

Brug stencil lim når du arbejder

En anden måde at holde stencilen på plads, mens du arbejder, er at bruge en ikke-permanent limspray. Spray limen på bagsiden af stencilen og placér den forsigtigt på overfladen. Limen gør, at stencilen kan flyttes rundt, da den vil klistre igen og igen.

Så hvis du ønsker at tilføje et personligt touch til dine kunstværker eller scrapbook-projekter, så er en stencil med et gammelt håndskrevet brev et fremragende valg. Sørg for at vedligeholde din stencil korrekt, så den holder længe og forbliver i god stand.

Størrelse

A3, A4, A5, XL

Du kunne også være interesseret i...

Indkøbskurv