,

Shabby chic stencil – krone stencil

49,00 kr.99,00 kr.

Ryd
Varenummer (SKU): cr10 a4 Kategorier: ,

Chabby Chic stencil

– krone stencil. Med denne shabby chic krone stencil kan du få i flere forskellige størrelser. Jeg kan skære den helt op i a3 stencil til større projekter. Jeg kunne slev forestille mig at bruge denne stencil male skabelon i mit børneværelse eller på min væg. Forestil dig at male den og så lave et navn nede under – måske endda på døren ind til værelset. Eller måske bruge den som maleskabelon til børn der selv kan få lov til at muntre sig med den. Der er mange gode ideer til maleri med børn og stencils. Stencils er med til at give børnene succesoplevelser med at male, da de får et konkret og genkendeligt produkt ud af det.

Stencil til væg

Forestil dig denne som en væg stencil. Du flytter den rundt og dupper gennem din maleskabelon mange gange i forskellige farver. PÅ den måde kan du få en hel væg fyldt med kroner – lav eventuel nogle guld kroner også – det ville se vildt cool ud. Det er kun fantasien der sætter grænser når man arbejder med stencils. Du kan evt starte med at male din væg i en smuk grundfarve – evt kongeblå. Derefter kan du lave et hav af kroner i forskellige blå toner, vendt i alle mulige retninger og i mange blå toner maling. Du kan også spejlvende din stencil så den vender i forskellige retninger – dog er det lidt lige meget med denne da den er ens på begge sider – men vend den gerne på hovedet.

Ideer med stencils

Jeg kunne komme med en million forskellige ideer til hvad du kan bruge dine stencils til – du kan finde mange flere ideer på bloggen. På inspirationsbloggen kan du også finde diverse vejledninger til hvordan du bedst bruger dine stencils, hvordan du passer på dem og hvordan du holder dem rene 🙂

Vægt N/A
Størrelse N/A
Størrelse

A3, A4, A5

Indkøbskurv