,

Mønster 1 stencil – 28×17 cm

85,00 kr.

Varenummer (SKU): mønster stencil 1 a4 Kategorier: ,

Mønster 1 stencil

Med denne flotte mønster 1 stencils, kan du nemt overføre et fedt mønster til dine vægge, skilte, møbler eller andre steder. Du kan nemt bruge den til at lave fede dekorationer med. OM du maler på papir, lærred, møbler, vægge eller noget helt andet, er den super flot. Denne stencil er især god til at lave raised stencils med. Man spartler en struktur pasta ned i den og så har man en lille forhøjning. Den lille forhøjning kan man så lave dry brush på med sin maling – ser totalt fedt ud.

Brug kalkmaling, akrylmaling eller spraymaling til dine stencils

Det er nemt at lege med stencils og de kan vaskes igen efter brug. Bruger du vandbaserede malinger er de nemme at holde rene, bare med vand. Men bruger du terpentin baseret maling skal der skrappere midler til og så skal der skrubbes på dem i et omfang der nemt kan ødelægge dine stencils – ikke godt.

Stencils til lidt af hvert

Alle mine stencil er lavet i et kraftigt plastik materiale. De kan vaskes og bruges igen og igen. Med stencils kan du nemt overføre motivet med akryl maling, kalkmaling, spray maling eller hvad dit ønske måtte være for et medie. Lav sjove citater til hjemmet – skrive orden regler på toilettet eller et fedt kaffe citat i køkkenet – mulighederne er mange.

Sådan arbejder du med stencils

Malingen kan du komme på med en lille malerulle, en grydesvamp eller en stencil pensel. Jeg syntes det er nemmest og bliver pæneste med en rulle – men det er en smagssag. Det vigtigste er at du ikke kommer for meget maling på. Tør en god del af igen. Altså rul eller dub i malingen og rul og dup så lidt, før du kommer rullen eller svampen over på dit emne – sådan får du det pæneste resultat og du undgår malingen render ind under.

 

Indkøbskurv