, ,

FLEUR-DE-LIS – stencil – FL1

59,00 kr.99,00 kr.

Ryd
Varenummer (SKU): fl 5 a4-1 Kategorier: , ,

FLEUR-DE-LIS – stencil – FL1

FLEUR-DE-LIS – stencil – FL1 – med denne klassiske fleur de lis stencils kan du skabe mange sjove ting. Jeg bruger den f.eks i baggrunde på malerier, på vægge, malede møbler med meget mere. Den er nem at anvende i sin enkle udformning og kan anvendes som brudstykker i en baggrund. Eller som mønster på en flot og unik væg.

Rustikke vægge

Rustikke vægge er vildt in for tiden. Med denne Fleur de Lis stencil går du ikke helt galt i byen, hvis du vil skabe noget unikt til hjemmet. Du kan med stencils selv lave dit eget tapet på en ret billig måde, Kun fantasien sætter grænser når det kommer til udfoldelse med stencils. Har du ikke selv fantasien eller ideerne til hvad og hvordan, så brug steder som Pinterest, Youtube eller instagram. Søg på Fleur de Lis

Lav dit eget tapet med stencils

Lav dit eget unikke tapet med dine stencils. Du kan enten lave dem i mønster/rapport form eller i forskellige farver over det hele. Mulighederne er mange og du skal bare lege med det og prøve dig frem. Det er trods alt den måde man lærer mest på. Stencils er vildt sjove at arbejde med og som jeg plejer at sige, hvis det bliver noget skidt man får lavet. HURRA for hvid – mal over og prøv igen. Du lærer nyt hver gang.

 

Størrelse

A3, A4, A5

Indkøbskurv