Fiber pensel til kalkmaling

55,00 kr.99,00 kr.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Fiber pensel til kalkmaling.

Super lækker fiber pensel til kalkmaling. Ligger et super flot lag maling og trække rikke de store spor som en svinehårs pensel. Denne fiber pensel er til dig, som gerne vil have et pænt glat lag i din kalkmaling. Hvis ikke du ønsker at dine malede møbler, skal se “malede” ud. Forskellen på denne pensel og en med svinehår er det udtryk penslen efterlader.

Rustikke møbler

Hvis du ønsker mere rustikke møbler når du maler, så skal du have en svinehårs pensel. Jeg maler dog også mine rustikke møbler med disse pensler, da jeg ikke bryder mig om dem med svinehår, da de har en tendens til at trkke malingen med af igen, synes jeg. men det er klart en smags sag.

Hvis du søger inspiration til dine kalkmalede møbler, kan du følge mig på Youtube 

Du kan også se de mange indlæg her på siden om inspiration med kalkmaling

Svenske malede møbler, Fransk landstil, Shabby chic

Om du maler den ene stil eller den anden stil, så er penslen kombineret med den rigtige maling, hele oplevelsen og en del af arbejdet, i sig selv. Det betyder virkelig noget alt efter hvilket udtryk man søger, at man har den rette maling. Da vi jo sælger den originale kalkmaling, hvor man virkelig kan lege med struktur og patina, så er penslen halvdelen af arbejdet – sørg derfor for at have ordenlige pensler. Det betaler sig…..

Vedligehold dine pensler

Jeg vedligeholder mine pensler ved at vaske dem, med det samme, efter brug. Jeg gnubber dem ind i lidt opvaskemiddel og skyller dem rigtig godt efter. Så stiller jeg dem med hårene opad og lader dem tørre. Inden jeg bruger dem igen så nulre jeg lige hårene fra hinanden, da de kan sidde i klaser. Når din fiberpenels begynder st skille og male i hakker, skal den smides ud.

Pensel størrelse

Lille pensel, Mellem Pensel, Stor pensel

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fiber pensel til kalkmaling”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv