,

citat “if i was a bird” nr 2

39,00 kr.199,00 kr.

Ryd
Varenummer (SKU): citat "if i was a bird" 2 Kategorier: ,

citat “if i was a bird” nr 2

Med denne citat “if i was a bird” nr 2, er det både nemt og sjovt at  få søde, kærlige eller sjove budskaber op på væggene. Med vores meget fine og tynde stencils kan du nemt enten duppe, rulle eller tegne dine stencils op på væggen. Så synes du at køkkenet trænger til nyt liv med søde citater, har du altså rig mulighed her.

Stencils med Citater om livet

Uanset om det er citater om livet, citater om kærlighed, eller hvor der er vilje er der vej citat, så kan vi enten designe efter dit ønske om egen tekst og eget citat, eller du kan finde et i vores shop. Når du skal have dit citat op på væggen er der flere måder at gøre det på. Man kan enten rulle, duppe eller tegne en kontur linje med en Posca Tusch. Der er mange muligheder.

I denne Youtube film kan du se hvordan der bruges en stencil pensel. Dem kan man nemt selv lave ved at klippe en stiv pensel, med svinehår lige over, så den har en plan flade. Man kan også tage en køkkensvamp, de der i forskellige farver og klippe i små dele. Så dypper du den i din akryl maling, din kalkmaling eller hvad for en maling du nu  vælger at bruge, tørrer det meste af på en anden flade og så dupper du malingen på din stencil stille og roligt. Det er bare vigtigt der ikke er for meget maling på, for så kan det nemt smatte for dig.

 

Hvad er et citat – “if i was a bird”

Ja hvad er et citat egentlig. Et citat kan være noget en klog person engang har sagt, som så er blevet til “folkemunde” – altså noget andre har gentaget gennem tiden. Men det kan også komme fra en skuespiller eller andre. Derudover kan man jo lave sine egne citater med ens egne ord – jeg tror ikke der er nogle egentlige regler for det. Har du noget klogt at sige som giver mening, så kan vi, som tidligere beskrevet lave dit eget citat som stencil. Bare kontakt os. Du kan også vælge andres kloge ord som denne citat om livet stencil.

Ideer til brug af stencils

Ideer til brug af stencils kan du finde alle steder. Her på siden finder du alt vores stencil inspirations materiale under tips og treks

og det er vores plan at udvide denne side hele tiden med nye ideer til dig – så gå på opdagelse og lad dig inspirere. Om det er inspiration til maleri eller inspiration til hvordan du maler dine møbler – så finder du det der.

Stencils til akryl maleri

Bliv din egen kunstner. Med stencils kan du nemt skabe din egen kunst. De er super sjove at bruge. Når du har malet dem i din baggrund kan du nemt male dem delvist over og så lave en anden stencil oven på. Om det er vores citat “if i was a bird” nr 2 , alfabet stencils eller måske en Damask stencil, er ligegyldigt. Legen og effekten er det samme. Det er kun et spørgsmål om hvilket udtryk du ønsker 🙂

 

Størrelse

A3, A4, A5, XL

Indkøbskurv