,

Alfabet skabelon – Små bogstaver 3 cm

39,00 kr.99,00 kr.

Ryd
Varenummer (SKU): Alfabet skabelon - Små bogstaver 3 cm Kategorier: , Tags: , , ,

Alfabet skabelon – Små bogstaver 3 cm

Alfabet skabelon – Små bogstaver 3 cm kommer i et kraftigt gennemsigtigt plastik materiale. Du kan nemt se igennem det og dermed få en bedre mulighed for at placere dine stencils det rigtige sted, når du skal “skrive” med dem. Alle mine stencils kan vaskes igen og igen. Du kan bruge din stencil til at male på møbler, scrapbooking, til vægge med mere – kun fantasien sætter grænser.

Hvordan bruger du din Alfabet skabelon

Når du skal stencilere med din Alfabet skabelon kan du rulle malingen på, duppe den på med svamp eller “slå” den på med stencil pensel. Du kan også vælge at bruge spraymaling – det kan dog være umuligt at vaske af din stencil igen.

stencil og skabelon lim

Når man skal lege med sin Alfabet skabelon kan man, for at få et bedre og skarpere resultat, have rigtig god effekt af at bruge en ikke permanent limspray. Man sprayer limen bag på sin stencil – lader den sidde i 5-10 min. Så klæber man sin stencil op på sit emne og trykker den godt fast – den sætter ikke spor. Sørg for din baggrund er tør 🙂 Med spray lim kan man flytte sin stencil igen og igen og bruge den rigtig mange gane – super til større emner som vægge, hvor man skal bruge samme motiv mange gange 🙂 Du finder limen lige her

Limen kan ikke rigtig vaskes af, men den kan skrabes af med et plastik kort. Du kan altid vaske din maling af din stencil og bruge den igen og igen, den klæber stadig. Når klæbe evnen aftager, giver du den bare et nyt lag.

Rengør dine stencils

Det er vigtigt du holder dine stencils og skabeloner rene. Det kan du gøre ved at ligge dem i et vandbad når du er færdig med dem, det holder malingen fugtig. Når så du er færdig  med at male, kan du skure dem rene med en blød opvaske børste og tørre dem godt af. Sør gor de ligger helt fladt eller hænger, når du ikke bruger dem, så de ikke får “knæk”.

 

Størrelse

A3, A4, A5, XL

Indkøbskurv