Ternet Stencil Til Møbler – Cartoon Møbel

Ternet Stencil Til Møbler - nemt, hurtigt og super fedt.

Et Af Mine Sjoveste Malede Møbler Til Dato

Ternet stencil til møbler

Cartoon Malet Møbel Med Ternet Bordplade

Dette Projekt Ternet Stencil til Møbler – Cartoon Møbel, hvor jeg har brugt en ternet stencil til møbler, er nok et af de sjoveste projekter jeg til dato har lavet. Det var kære Søren Muldvad og jeg der fik de skøre ide, at vi skulle lave noget sammen. Vi var begge Annie Sloan kalkmaling forhandlere på det tidspunkt, så vi malede og malede i et væk. Jeg har et hav af stencils til at lave tern med, i alle muligeog umulige størrelser – du finder dem her.

Hurtige Resultater Med Stencils

Når du skal lave malede møbler, kan du skabe meget hurtige resultater med stencils. Det er duper fedt, super nemt og du kommer hurtigt i mål med dine malede møble. Hvis du maler for at sælge, er stencils klart vejen frem, hvis du også samtidig vil skabe noget der er unikt.

Hvide malede møbler

Hvide malede møbler, er i mit univers det kedeligste man kan opnå med en bøtte kalkmaling. Jeg var danmarks største forhandler af Annie Sloan maling og hvid kalkmaling var den jeg solgte allermest af – samt en masse stencils.  Men……..jeg har aldrig selv malet et hvidt møbel. Der var altid farvede malede møbler som jeg lavede inspiration til folk af. Her kan du se min gamle youtube kanal hvor jeg har en del gamle film liggende.

Det Populære Malede Ternede Spisebord

Jeg tror at dette spisebord hvor jeg netop har brug de ternede stencils, er et af de mest populære møbler jeg har malet – mand der var mange der nævte det når de kom i min fysiske butik – den har jeg ikke mere. Det var SÅ sjovt at lave det her malede spisebord. Det tog lidt tid, men ikke overvældende lang tid og faktisk er det ikke engang malet med stencil, men i hånden. Dengang havde jeg ikke de harlekin ternede stencils endnu, nemlig. Det ville have været såååå meget nemmere.

Jeg håber jeg har inspireret dig til dine kommende malede møbler. Har du spørgsmål så smid endelig en kommentar herunder. 

Patina på møbler

Når du skal lave patina på møbler er det vigtigt du har en super god kalkmaling. Jeg forhandler ikke Annie Sloan maling mere og i dag bruger jeg kun kalkmaling fra Nordic Chic, da det er den jeg bedst kan lide. Og da den har den reneste mal kode og er bæredygtig (man kan faktisk spise den 🙂 ). Derudover er den lige som Annie Sloan kalkmaling, meget blød at arbejde i, så den er nem at lave patina på møbler med.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv