stencils til møbler

Stencil til møbler – skab noget unikt

Stencils Til Møbler - elsker du også malede møbler?

Malede Møbler Behøver Ikke At Være Kedelige

stencils til møbler

Med stencils til møbler kan du skabe noget helt særligt, personligt og unikt.

Jeg elsker at bruge stencils til mine malede møbler. Med stencils har du SÅ mange muligheder for at gøre dine møbler helt unikke og personlige. Du kan lave personlige budskaber, kærlighedserklæringer, eller fede opmuntrende eller livsnærende citater.

På dette møbel brugte jeg kalkmaling i bunden samt til de forskellige klatter farve – derudover spraymaling til et par klatter med løbere. Bare fordi jeg ku…– Og fordi det ser top fedt ud da 🙂

Blomster Stencils

Jeg brugte overførsel med kalkerpapir til selve blomsterne på det her lille malede møbel. Det var mega besværligt. I dag ville jeg i stedet bruge blomster stencils i flere lag, samt blomster ranke stencil og andre fede stencils til at flette det hele sammen med. PÅ den måde er det også muligt for dig som ikke kan tegne og lave skygger selv, at kunne lave nogle fede unikke møbler. Og det er jo også vigtigt hvis man skal sælge sine møbler og tjene penge på dem, at det ikke tager en hel uge, ala 37 arbejdstimer – tid er penge 🙂 

 

stencils til møbler

Citat Stencils

Gør dine møbler personlige med citat stencils – jeg kan sagtens skære og designe for dig, hvis du har et ynglings citat du gerne vil bruge. Og ellers kan du kigge blandt mine allerede designede citat stencils, måske der er et der der lige rammer dig og det budskab du gerne vil have ud. Jeg bruger ofte citater fra personer jeg ser op til. F.eks Mark Twain citater, eller Albert Einstein Citater. De gør bare det hele lidt mere spændende at kigge på synes jeg. Og så er det et godt samtale emne med et af de fede citater.

Som du kan e her, lavede jeg dette møbel til min datter det ene år – hun synes det var top fedt. Det synes jeg faktisk også 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv